Specialist in aandrijftechniek en componenten

ELSTO Boekholt Drives & Controls is dé Belgische aandrijf- en besturingsspecialist. Mede dankzij de ruime voorraad van zowel standaard als specialistische aandrijvingen en daarbij behorende besturingsoplossingen is uw product meestal snel voorhanden. Ook voor gecompliceerde aandrijfsystemen is uw vraagstuk onze uitdaging. 

ELSTO Boekholt Drives & Controls gevestigd in België maakt samen met de vier locaties van ELSTO Drives & Controls deel uit van de Stokvis Group. Iedere vestiging heeft haar specialisatie en sommige zijn meer dan 100 jaar actief op het gebied van aandrijftechniek. Deskundigheid in combinatie met de eigen productiefaciliteiten maken ELSTO Boekholt de ideale co-engineering partner. Standaard waar het kan en klantspecifiek waar nodig of gewenst.

De service stopt niet als de aandrijvingen geleverd zijn. Ook voor after-sales staan onze services en revisielocaties gereed.

Laatste persbericht

Doorbreek de technische grenzen op de Advanced Engineering!

Antwerpen maakt zich klaar voor de Advanced Engineering 2024. De beurs die op 15 en 16 mei zal plaatsvinden belooft een uniek evenement te worden waar het volledige traject van productontwikkeling aan bod komt. De topics; design en prototyping, componenten, elektronica en connectiviteit zullen hier samenkomen en zo zullen er bovendien verschillende sectoren verbonden worden. Hierdoor kunt u uw producten verder uitbreiden en bovendien unieke leads

Lees meer