Specialist in aandrijftechniek en componenten

ELSTO Boekholt Drives & Controls is dé Belgische aandrijf- en besturingsspecialist. Mede dankzij de ruime voorraad van zowel standaard als specialistische aandrijvingen en daarbij behorende besturingsoplossingen is uw product meestal snel voorhanden. Ook voor gecompliceerde aandrijfsystemen is uw vraagstuk onze uitdaging. 

ELSTO Boekholt Drives & Controls gevestigd in België maakt samen met de vier locaties van ELSTO Drives & Controls deel uit van de Stokvis Group. Iedere vestiging heeft haar specialisatie en sommige zijn meer dan 100 jaar actief op het gebied van aandrijftechniek. Deskundigheid in combinatie met de eigen productiefaciliteiten maken ELSTO Boekholt de ideale co-engineering partner. Standaard waar het kan en klantspecifiek waar nodig of gewenst.

De service stopt niet als de aandrijvingen geleverd zijn. Ook voor after-sales staan onze services en revisielocaties gereed.

Laatste persbericht

Limburgse sluiscomplexen weer terug in nieuwstaat

‘Refit de techniek van weleer ofwel breng de techniek terug in dezelfde staat zoals het oorspronkelijk is ontworpen.’ Deze vraag krijgt Mourik Infra met regelmaat als ze voor Rijkswaterstaat één van de vele bruggen of sluiscomplexen in ons land onderhanden moeten nemen, zoals recent sluis Bosscherveld en de sluiscomplexen in Born en Maasbracht. Niet alleen vergt dit soort projecten een bijzondere aanpak omdat met zware stalen,

Lees meer