Specialist in aandrijftechniek en componenten

ELSTO Boekholt Drives & Controls is dé Belgische aandrijf- en besturingsspecialist. Mede dankzij de ruime voorraad van zowel standaard als specialistische aandrijvingen en daarbij behorende besturingsoplossingen is uw product meestal snel voorhanden. Ook voor gecompliceerde aandrijfsystemen is uw vraagstuk onze uitdaging. 

ELSTO Boekholt Drives & Controls gevestigd in België maakt samen met de vier locaties van ELSTO Drives & Controls deel uit van de Stokvis Group. Iedere vestiging heeft haar specialisatie en sommige zijn meer dan 100 jaar actief op het gebied van aandrijftechniek. Deskundigheid in combinatie met de eigen productiefaciliteiten maken ELSTO Boekholt de ideale co-engineering partner. Standaard waar het kan en klantspecifiek waar nodig of gewenst.

De service stopt niet als de aandrijvingen geleverd zijn. Ook voor after-sales staan onze services en revisielocaties gereed.

Laatste persbericht

Bezoek ons tijdens de Indumation beurs in Kortrijk Xpo

Wilt u horen hoe het zit met de nieuwe Europese ‘Ecodesign’ Richtlijn voor elektromotoren? Bezoek ons dan zeker van 18 t/m 20 mei tijdens de Indumation beurs in de Kortrijk Xpo! Begeleid van een knabbel en babbel, staan onze collega’s u graag te woord. U vindt onze collega's op stand 150 in Hal 1.Daar presenteren wij onder andere de EVOX serie; het nieuwe Bonfiglioli motorreductor platform. Dankzij gestandaardiseerde

Lees meer