Nieuws

Overname Verhoef EMC door de Stokvis Group

De Stokvis Group heeft het gespecialiseerde elektrotechnisch bedrijf Verhoef EMC overgenomen. Gericht op de markten maritiem, utiliteit en industrie kan Verhoef EMC installaties compleet ontwerpen, produceren, installeren of renoveren. Zusterondernemingen EMCÉ Winches en ELSTO Drives & Controls vullen Verhoef EMC in werkzaamheden en klantenkring goed aan.

Maritieme kernactiviteiten

Kernactiviteit is het ontwerpen en plaatsen van elektrische installaties voor maritieme doeleinden. Naast systeemintegratie verzorgt Verhoef EMC de engineering en installatie van complete (hybride) aandrijf-, bedienings- en controlesystemen. Panelen, bedieningslessenaars en alle type elektrotechnische kasten worden in de eigen werkplaats gebouwd. Door projectmanagement en een ervaren engineeringsgroep is er altijd een antwoord op complexe applicatie vraagstukken.

Utiliteit en industrie

Naast maritieme installaties levert en installeert Verhoef EMC elektrische installaties voor de industrie. Het gaat vaak om het aanleggen, renoveren of vervangen van distributiepanelen, laadpalen, wandcontactdozen, brandmelders, alarmen, camerasystemen, noodstroomvoorzieningen, beveiligingssystemen en verlichtings- of datanetwerken.

Servicegericht

Verhoef EMC is met de buitendienst wereldwijd actief voor service, onderhoud, reparatie, supervisie en renovatiewerkzaamheden. Ervaren en hoog opgeleid personeel staat ook bij storingen klaar. Om de kwaliteit van installaties te waarborgen kan Verhoef EMC diverse inspecties en keuringen uitvoeren.

Grote voorraad componenten

Reserveonderdelen en andere elektrotechnische materialen worden vanuit een grote voorraad aangeboden. Als een component niet op voorraad is wordt gebruik gemaakt van een betrouwbaar netwerk met leveranciers.

Kwaliteit sinds 1954

Verhoef EMC is in 1954 begonnen als Verhoef Elektrotechniek en is altijd in Sliedrecht gevestigd geweest. Tot het samengaan met EMC was Verhoef Elektrotechniek vooral gericht op paneelbouw, installatiewerk en engineering. EMC was in Zuidoost Azië actief op het gebied van projectmanagement, engineering, aandrijftechniek en de inbedrijfstelling van offshore schepen. Samen zorgt Verhoef EMC nu voor een “one-stop-shopping”.

Zorgvuldige groei

Verhoef EMC maakt voortaan deel uit van de Stokvis Holding, een organisatie met activiteiten op het gebied engineering, productie, services en verkoop. De diversiteit aan activiteiten is te danken aan een zorgvuldige groei en langdurige relaties met klanten, leveranciers en personeel.